Vrijwilligers

Een evenement zoals de Zeewolde Endurance kan niet georganiseerd worden zonder de inzet van vrijwilligers. De Zeewolde Endurance werkt samen met organisaties en verenigingen zoals medische ondersteuning, Puur Verkeersregelaars Zeewolde, Watersport Vereniging Zeewolde, Kanovereniging de Dolfijnen uit Harderwijk, Het Duikteam Minke-Diving uit Harderwijk en Zandokhan uit Zeewolde, Team065 masseurs, MAS stagiaires en Zeewolde Atletiek vereniging voor specifieke rollen maar heeft daarnaast ook haar eigen vrijwilligers pool die elke editie weer gevuld moet gaan worden.

De rollen die ingevuld moeten worden zijn:
Verkeersregelaar/ Parcourswacht, hierbij sta je veelal bij een afzetting om ervoor te zorgen dat er geen auto’s, fietsers en wandelaars het parcours opgaan. Ook komt het voor dat je een eenvoudige post waar fietsers, wandelaars en auto’s het parcours oversteken. Je moet hiervoor 18+ zijn en een online training doen waar je een uurtje tijd voor nodig hebt.
Verzorgingsposten, prima geschikt voor een MAS stage. Hierbij zorg je ervoor dat de atleten tijdens de wedstrijd drinken aangereikt krijgen en na hun finish de herinnering, wat te drinken en te eten etc. Kortom je zorgt ervoor dat de atleten prima verzorgt worden.
Opbouw/ Afbouw van het evenement, hierbij help je met het inrichten van het finish gebied, de wisselzone, het loop parcours en het fiets parcours.

Overige naast de bovenstaande twee rollen zijn er ook nog taken in de wisselzone, bij de vrijwilligers ontvangst. Dit laatste doe je meestal in combinatie met een andere rol.

Aanmelden kan door een email te sturen aan vrijwilligers@zeewolde-endurance.nl.

Ben je lid van een vereniging en wil je samen met bijvoorbeeld je temgenoten geld verdienen voor de clubkas check dan onze pagina spek de clubkas

Latest Events
zaterdag 29 juni 2024
zaterdag 29 juni 2024
zaterdag 29 juni 2024
Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

Latest Posts