Spek de clubkas

Voor vrijwilligers wordt goed gezorgd! (archieffoto)

Voor vrijwilligers wordt goed gezorgd! (archieffoto)

Eind juni vindt de Zeewolde Endurance plaats. Een tweedaags duursportevenement waarvoor veel vrijwilligers nodig zijn. Waaronder ook enkele tientallen Evenement Verkeersregelaars. Een rol waarbij je niet alleen betrokken bent bij het dit prachtige evenement, maar ook nog eens je clubkas kunt spekken.

Voor iedere vrijwilliger die namens de vereniging inzetbaar is als Evenement Verkeersregelaar stort de Zeewolde Endurance namelijk 50 euro Iedereen vanaf 16 jaar komt in aanmerking voor een rol als Evenement Verkeersregelaar. De enige voorwaarde is dat je een online-training doet waarin je laat zien dat je begrijpt wat de regels zijn en hoe je moet handelen in bepaalde situaties. Het neemt hooguit een uurtje in beslag en de ‘aanstelling’ is een jaar geldig.

Naast de bijdrage voor de clubkas ontvang je net als alle andere vrijwilligers van de Zeewolde Endurance een vrijwilligersshirt en een lunch-pakket.

Wat is een Evenement Verkeersregelaar?
Een Evenement Verkeersregelaar zorgt ervoor dat de deelnemers veilig hun sport kunnen beoefenen. Om dit te kunnen en te mogen doen moet je 16 jaar of ouder zijn, en een training gedaan hebben via internet. Deze online-training kost je een uurtje tijd en is een jaar lang geldig.
Vanaf 18 jaar mag je op alle plaatsen verkeer regelen. Als 16 of 17-jarige mag dit alleen op plaatsen waar het verkeer niet harder rijden mag dan 50km per uur. Van de organisatie krijg je een hesje & fluit en een postinstructie. Bij sommige posten ook nog een portofoon.

De benodigde dagdelen

Datum Tijdvak* 
Zaterdag 25 juni 08.00 – 18:00 uur

* De exacte tijden hangen af van de post. Sommige posten kunnen eventueel later beginnen of eerder klaar zijn.

De spelregels

  • Vrijwilligers die zich aanmelden moeten het verkeersregelaars training (examen) met goed gevolg afleggen. Na aanmelding als vrijwilliger sturen wij hiervoor een code en een instructie hiervoor.
  • De post moet door de vereniging afgedekt worden voor het hele tijdvak. Dit betekent een vrijwilliger voor de vroege shift maar dan ook één voor de late.
  • De Zeewolde Endurance maakt het geld over naar het vooraf door de vereniging doorgegeven rekeningnummer. Verrekening vindt plaats in de week na het evenement op basis van het aantal daadwerkelijk aanwezige vrijwilligers.
  • De actie geldt alleen voor Verkeersregelaars en niet voor overige vrijwilligersposten of taken.

Hoe aanmelden?
Het aanmelden kan per email naar vrijwilligers@zeewolde-endurance.nl. Dit kan worden gedaan door de vereniging, maar ook door de persoon zelf. Vermeld bij de aanmelding: de naam, leeftijd ten tijde van het evenement, mobiele telefoonnummer, email en de dagdelen die een vrijwilliger beschikbaar is. Uiteraard willen we ook graag de naam van de vereniging weten en t.z.t. ook het bankrekeningnummer van de club of vereniging.

De Zeewolde Endurance neemt deze gegevens op in haar plansysteem en mailt aansluitend de instructie voor de Evenementen Verkeersregelaars training. Via ditzelfde systeem vindt ook alle verdere communicatie plaats met de aangemelde vrijwilligers. De gegevens worden uitsluitend voor dit doeleinde gebruikt.

We hopen hier een mooie win-win mee te kunnen bewerkstelligen, waar zowel de Zeewolde Endurance als uw vereniging of stichting mee geholpen is. Bij vragen kun je contact opnemen via de onderstaande contact gegevens.
vrijwilligers@zeewolde-endurance.nl

Latest Events
zaterdag 29 juni 2024
zaterdag 29 juni 2024
zaterdag 29 juni 2024
Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

Latest Posts