U bent hier: Home › Rabo Business Relay

Rabo Business Relay - 28 juni 2019

Zwemmen, fietsen, lopen. In een triathlon draait alles om doorzetten en uithoudingsvermogen. Op vrijdag 28 juni vindt de eerste editie plaats van de Rabo Business Relay. Meedoen doe je als team waarbij je alle drie zwemt, fietst en loopt. Jij en jouw collega's of relaties kunnen zich deze avond van hun sportiefste kant laten zien!


Rabo Business Relay:

De triathlon bestaat uit een parcours van 250 meter zwemmen, 6 km fietsen en 2,5 km hardlopen.Elk teamlid volbrengt de complete triathlon voordat hij of zij de volgende atleet aantikt.Wanneer de laatste atleet ongeveer 100m van de finish is sluiten de teamleden aan om samen te finishen. Alle atleten hebben een persoonlijk chip waardoor je heel goed inzicht krijgt in je eigen resultaten en die van het team.

Geen idee wat triathlon inhoudt bekijk dan het filmpje van de Junior Challenge Zeewolde onderaan deze pagina.

In samenwerking met Rabobank Flevoland hebben we dit jaar een speciaal pakket samengesteld voor de bedrijven die meedoen aan de Rabo Business Relay. Met dit pakket weet je zeker dat jouw team goed voorbereid aan de start staat en kun je samen met jouw collega’s en collega’s  van andere bedrijven trainen en naar het evenement toeleven. ALS WE DIT GAAN ORGANISEREN?

Let op: Is jouw bedrijf uitgenodigd door Rabobank Flevoland? Vergeet dan niet de actiecode in te vullen op het inschrijfformulier. OOK ONZE PROCEDURE?

Programma


Start Wisselzone
open
Fiets Check-in
dicht
 
Wisselzone
dicht
Rabo Business Relay 18:30 17:30 18:15  21:00

 
Let op!

- De wisselzone is gesloten gebied voor publiek en wordt bewaakt zodat je fiets en spullen veilig zijn.
- De wisselzone sluit om 21:00 uur. Hierna worden je spullen niet meer bewaakt. 

Afstanden per teamlid:

  • 250m zwemmen
  • 6km fietsen
  • 2,5km lopen

Parcours

Klik hier om het parcours te bekijken >> (PDF, opent in een nieuw venster) Let op! Dit is het parcours 2018. Wijzigingen voorbehouden.

Voorwaarden

Deelname is mogelijk voor bedrijven teams met deelnemers van 18 jaar en ouder (2001) We gaan er van uit dat je goed kunt zwemmen (diploma A & B  en dat je zelf voor kleding, een goede fiets en liefst ook een helm kunt zorgen. Er is een beperkte hoeveelheid leenhelmen beschikbaar.

Een goede fiets is een fiets met goede remmen en geen loshangende onderdelen of uitstekende delen. Het hoeft geen racefiets of mountainbike te zijn! Je fiets wordt gecontroleerd door de organisatie. 

Voorbereiding

In de aanloop naar deze Rabo Business Challenge worden diverse (kennismakings)clinics en trainingen georganiseerd. Leuk en laagdrempelig en ook wanneer je twijfelt ben je van harte welkom! ALS WE DIT GAAN DOEN, ben ik wel voor wil wel een wisseltraining geven is leuk!

Daarnaast ontvangen alle deelnemers in de weken vooraf een uitgebreid informatiedocument.

Rabobank Business Relay Pakket

Hier komt dan wat je krijgt en wat de prijs is (250 euro) 

 

Inschrijven

 HIER KOMT DE LINK NAAR HET INSCHRIJFFOMULIER. 

Let op: Is jouw bedrijf uitgenodigd door Rabobank Flevoland? Vergeet dan niet de actiecode voor 50% korting in te vullen op het inschrijfformulier. OOK ONZE PROCEDURE?

Bij vragen kun je contact opnemen met 

 Voorinschrijven kan tot en met 23 juni maar wanneer je inschrijft voor 3 juni ontvang je een startnummer met de naam van je bedrijf erop. OP INSCHRIJFFORMULIER VELD OPNEMEN TEAMNAAM, DEZE KOMT DAN OP STARTNUMMER>

 Ogenblik a.u.b. ...