U bent hier: Home › Triathlon for All › Voorbereiding Rabobank Triathlon for All

Voorbereiding en training Rabobank Triathlon for All

Iedereen met een basisconditie kan meedoen. In een eigen tempo. En mocht het toch een beetje tegenvallen, dan helpen we je hier doorheen of maken we wat makkelijker. Ondertussen kunnen we ons natuurlijk wel goed (samen) voorbereiden.

Voorbereiding

Alvast een keer zwemmen, fietsen of wandelen? Dat kan. Deelnemers die zich hebben aangemeld voor de Rabobank Triathlon For All kunnen gebruik maken van de onderstaande mogelijkheden.

Zwemmen
Klik hier voor de mogelijkheden voor om recreatief te zwemmen in zwembad Het Baken >> Tip? Op woensdagochtend van 8 tot 9 uur is vaak een mooi en rustig moment!

Fietsen
Op vrijdag 7, 14 en 21 juni is er gelegenheid om samen een oefenrondje te fietsen. Gewoon om even te wennen aan de afstand, het fietsen in een groep en om alvast (een deel van) de route te verkennen. En natuurlijk voor de gezelligheid! Na afloop drinken we samen een kopje koffie in het clubhuis bij het Kluunpark, alwaar we ook iedere vrijdag om 10.00 uur verzamelen voor vertrek. Deze trainingen worden georganiseerd door de Wielertourclub Zeewolde. Aanmelden voor een of meerdere fietsmomenten kan via deze link >>

Wandelen
In juni kan iedereen die meedoet aan de Triathlon for All, gratis meewandelen met de wandelgroepen van Zeewolde Atletiek. Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden >>

Vragen

Mocht u nog vragen hebben stuur dan gerust een mail naar: triathlonforall@zeewolde-endurance.nl.


Verder lezen:

 


Ogenblik a.u.b. ...