U bent hier: Home › Triathlon for All › Voorwaarden en Privacy

Rabobank Triathlon for All - Voorwaarden en privacy beleid

De Zeewolde Endurance is zorgvuldig met uw veiligheid (en die van anderen). Daarnaast wil de Zeewolde Endurance zorgvuldig omgaan met uw privacy. Hieronder een toelichting op onze voorwaarden en privacy beleid. Door mee te doen heeft u laten weten hiervan op de hoogte te zijn en hiermee akkoord te gaan.

- Deelname is op eigen risico en verplicht u tot het voldoen van het inschrijfgeld (12,50 euro, ter plaatse te voldoen).
- Met uw aanmelding verklaart u mee te doen met een veilige fiets. (Bijvoorbeeld: geen loszittende of uitstekende onderdelen waardoor u uzelf of anderen in gevaar zou kunnen brengen) Voor het fietsonderdeel zal uw fiets worden bekeken of deze voldoet aan de minimale veiligheidseisen. 
- Tijdens het fietsen is het verplicht om een goedgekeurde veiligheidshelm te gebruiken. De organisatie heeft daarvoor voldoende helmen beschikbaar. Maar een eigen helm mag natuurlijk ook.
- Met uw aanmelding stemt u er mee in dat uw gegevens worden opgenomen in onze administratie.

Waar we uw gegevens voor gebruiken:
- Communicatie tussen deelnemer en organisatie m.b.t. het evenement.
- Het opmaken van startgroepen, waarbij de startgroepindeling gedeeld wordt met betrokken vrijwilligers en medewerkers van zwembad Het Baken.
- Het delen van de startgroep indelingen met de overige deelnemers. Hier wordt u genoemd met naam en achternaam. Mocht u hiertegen bezwaar hebben dan kunt u dit tot 7 dagen voor de start van het evenement aangeven.
- In geval van calamiteiten zullen we de gegevens delen met dienstdoende hulpdiensten.
- Informatie over een eventueel volgend evenement van de Zeewolde Endurance.

Verslaglegging in woord en beeld
Verder wordt er een doorgaans in woord en beeld een verslag gemaakt van het evenement. Door de organisatie, maar mogelijk ook door derden (pers). Deze verslagen worden gepubliceerd via zowel de gedrukte als de online media. Mocht u het bezwaarlijk vinden dat uw naam genoemd wordt of dat u zichtbaar bent op een foto dan kunt u dit aangeven via .

Waar we uw gegevens niet voor gebruiken:
De gegevens worden met nadruk niet beschikbaar gesteld aan derde partijen en/of andere reclame doeleinden.

Inzage, of verwijdering
Via  kunt u inloggevens ontvangen waarmee u 24/7 online inzage kunt krijgen in de gegevens die wij van u vast hebben vastgelegd. Mocht u alles of een deel daarvan willen hebben verwijderd dan kunt u dat eveneens via dit mailadres doorgeven.

 


Ogenblik a.u.b. ...