U bent hier: Home › Programma › Challenge For All

Challenge For All

Triathlon voor iedereen!
Samen genieten van een sportieve dag. In je eigen tempo, op jouw eigen manier. Zwemmen, fietsen en wandelen: iedereen doet mee.

Programma

De Senior Challenge bestaat uit 20 minuten zwemmen, 20km fietsen en 5km wandelen. Na ieder onderdeel is er een pauze om even gezellig iets te eten en te drinken en na het afronden van alle onderdelen finishen we samen op het feestelijke finish-plein bij de Ravelijn. Onder dezelfde finish-boog waar de dag daarop ook onze Nederlandse kampioenen zullen finishen!

Zwemmen
20 minuten zwemmen in zwembad Het Baken. In je eigen tempo, precies zoals jij het prettig vindt. De dag daarvoor is het warmwater dag, dus het water is nog heerlijk van temperatuur. Eenmaal uit het water wacht de koffie met uiteraard een lekker stuk koek. Het eerste onderdeel zit er dan alweer op!

Fietsen
Na de koffie pakken we de fiets. Dit mag een gewone toerfiets zijn, een tandem of duo fiets mag natuurlijk ook. We maken een tocht van 20km in het buitengebied van ons mooie Zeewolde. Bij terugkomst in Het Baken worden de deelnemers opgewacht met een lunch. Pas daarna starten we met het laatste onderdeel van deze gezellige Challenge.

Lopen of wandelen
Een 5km lange rondwandeling door Zeewolde. 

Wie doen er mee?

Iedereen kan meedoen!
De Challenge For All bestaat uit onderdelen of categorieën. De Senior Challenge en de No Limit Challenge. 
De Senior Challenge is bedoeld voor 55+'ers. De No Limit Challenge richt zich op deelnemers met een beperking.

Voorbereiding

Alvast een keer zwemmen, fietsen of wandelen? Dat kan. Deelnemers die zich hebben aangemeld voor de Challenge For All kunnen gratis of met korting gebruik maken van de onderstaande mogelijkheden.

Zwemmen
Klik hier voor de mogelijkheden voor om recreatief te zwemmen in zwembad Het Baken >>

Fietsen
Bij voldoende belangstelling is er een mogelijkheid om samen te fietsen ...

Wandelen
Tijdens de voorbereidingsperiode kan iedereen 5x gratis mee wandelen met de wandelgroepen van AV Zeewolde. Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden >>

Aanmelding

Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per persoon, ter plaatse te voldoen. Stuur voor aanmelding en info een mail naar:

 

 


Ogenblik a.u.b. ...