U bent hier: Home › Programma › Triathlon For All

Triathlon For All

Triathlon voor iedereen!
Samen genieten van een sportieve dag. In je eigen tempo, op jouw eigen manier. Zwemmen, fietsen en wandelen: iedereen doet mee.

Programma

De Triathlon For All bestaat uit 30 minuten zwemmen, 25km fietsen en 5km wandelen. Na ieder onderdeel is er een pauze om even gezellig iets te eten en te drinken en na het afronden van alle onderdelen finishen we samen op het feestelijke finish-plein bij de Ravelijn. Onder dezelfde finish-boog waar de dag daarop ook onze Nederlandse kampioenen zullen finishen!

Zwemmen
30 minuten zwemmen in zwembad Het Baken. In je eigen tempo, precies zoals jij het prettig vindt. Baantjes trekken of gewoon lekker een uurtje 'poedelen'. De dag daarvoor is het warmwater dag, dus het water is nog heerlijk van temperatuur. Eenmaal uit het water wacht de koffie met uiteraard een lekker stuk koek. Het eerste onderdeel zit er dan alweer op!

Fietsen
Na de koffie pakken we de fiets. Dit mag een gewone toerfiets zijn, een tandem of duo fiets mag natuurlijk ook. We maken een tocht van 25km in het buitengebied van ons mooie Zeewolde. Bij terugkomst in Het Baken worden de deelnemers opgewacht met een lunch. Pas daarna starten we met het laatste onderdeel van deze uitdagende dag.

Lopen of wandelen
Een 5km lange rondwandeling door Zeewolde. 

Wie doen er mee?

Iedereen kan meedoen!
De Triathlon For All kent twee deelnemers categorieën. De Senior Triathlon en de No Limit Triathlon. 
De Senior Triathlon is bedoeld voor 55+'ers. De No Limit Triathlon richt zich op deelnemers met een beperking.

Tijden (wijzigingen voorbehouden)

Omdat we graag overzicht houden hebben we het aantal zwemmers beperkt tot 30 deelnemers per keer. Dit betekent dat we werken met 3 verschillende starttijden. 

Startgroep  Start
zwemmen
 Start
fietsen
 Start
wandelen
 Groep 1  09:00 uur  10:30 uur  13:30 uur
 Groep 2  09:30 uur  10:30 uur  13:30 uur
 Groep 3  10:00 uur  11:00 uur  13:30 uur

Voorbereiding

Alvast een keer zwemmen, fietsen of wandelen? Dat kan. Deelnemers die zich hebben aangemeld voor de Triathlon For All kunnen gratis of met korting gebruik maken van de onderstaande mogelijkheden.

Zwemmen
Klik hier voor de mogelijkheden voor om recreatief te zwemmen in zwembad Het Baken >>

Fietsen
Bij voldoende belangstelling is er een mogelijkheid om in de weken vooraf samen te fietsen. (Meer info volgt).

Wandelen
Tijdens de voorbereidingsperiode kan iedereen 5x gratis mee wandelen met de wandelgroepen van AV Zeewolde. Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden >>

Aanmelding

Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per persoon, ter plaatse te voldoen. Stuur voor aanmelding en info een mail naar:

 

 


Ogenblik a.u.b. ...