U bent hier: Home › Programma › Rabobank Triathlon For All

Rabobank Triathlon For All - 26 juni 2020

Triathlon voor iedereen!
Samen genieten van een sportieve dag. In je eigen tempo, op jouw eigen manier. Zwemmen, fietsen en wandelen: iedereen doet mee.

Programma

De Rabobank Triathlon For All bestaat uit 30 minuten zwemmen, 25km fietsen en 5km wandelen. Na ieder onderdeel is er een pauze om even gezellig iets te eten en te drinken en na het afronden van alle onderdelen finishen we samen op het feestelijke finish-plein bij de Ravelijn. Onder dezelfde finish-boog waar de dag daarop ook onze Nederlandse kampioenen zullen finishen!

 Zwemmen
30 minuten zwemmen in zwembad Het Baken. In je eigen tempo, precies zoals jij het prettig vindt. Baantjes trekken of gewoon lekker een uurtje 'poedelen'. De dag daarvoor is het warmwater dag, dus het water is nog heerlijk van temperatuur. Eenmaal uit het water wacht de koffie met uiteraard een lekker stuk koek. Het eerste onderdeel zit er dan alweer op!

Fietsen
Na de koffie pakken we de fiets. Dit mag een gewone toerfiets zijn, een tandem of duo fiets mag natuurlijk ook. Zelfs een e-bike is toegestaan, mits je binnen de aangegeven snelheid blijft. We maken een tocht van 25km in het buitengebied van ons mooie Zeewolde. Bij terugkomst in Het Baken worden de deelnemers opgewacht met een lunch. Pas daarna starten we met het laatste onderdeel van deze uitdagende dag.

Lopen of wandelen
Een 5km lange rondwandeling door Zeewolde. 

Wie doen er mee?

Iedereen kan meedoen!
De Rabobank Triathlon For All kent twee deelnemers categorieën. De Senior Triathlon en de No Limit Triathlon. 
De Senior Triathlon is bedoeld voor senioren. Volgens de triathlonbond is dat iedereen ouder dan 20 jaar, maar wij doelen hierbij op iedereen die lekker de tijd willen nemen voor alle onderdelen. De No Limit Triathlon richt zich op deelnemers met een beperking.

Filmpjes


Klik hier voor het verslag en filmpjes van de editie 2018 >>

Tijden (wijzigingen voorbehouden)

Omdat we graag overzicht houden hebben we het aantal zwemmers beperkt tot 25 deelnemers per startgroep. Dit betekent dat we werken met 3 verschillende starttijden. 

Startgroep Briefing en omkleden*   Start *
zwemmen
 Start *
fietsen
 Start *
wandelen
 Groep 1 - No Limit Challenge  09:00 uur  09:30 uur  11:00uur  14:00 uur
 Groep 2 - Senior Challenge A  09:30 uur  10:00 uur  11:15 uur  14:00 uur
 Groep 3 - Senior Challenge B  10:00 uur  10:30 uur  11:45 uur  14:15 uur

* Tijden zijn nog een indicatie

Fiets- en wandelroute

Uiterlijk juni 2020 worden de fiets- en wandelroute gepubliceerd via deze website.

Voorbereiding

Alvast een keer zwemmen, fietsen of wandelen? Dat kan. Klik hier voor de mogelijkheden >>

Zwemmen
Klik hier voor de mogelijkheden voor om recreatief te zwemmen in zwembad Het Baken >>

Fietsen 
Op vrijdag 5, 12 en 19 juni is er gelegenheid om samen een oefenrondje te fietsen. Gewoon om even te wennen aan de afstand, het fietsen in een groep en om alvast (een deel van) de route te verkennen. En natuurlijk voor de gezelligheid! Na afloop drinken we samen een kopje koffie in het clubhuis in het Kluunpark (bij de atletiekbaan), alwaar we ook iedere vrijdag om 10.00 uur verzamelen voor vertrek. Deze trainingen worden georganiseerd door de Wielertourclub Zeewolde. Aanmelden voor een of meerdere fietsmomenten kan via deze link >>

Wandelen
In juni 2020 kan iedereen die meedoet aan de Rabobank Triathlon for All, gratis meewandelen met de wandelgroepen van Zeewolde Atletiek. Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden >>

Aanmelding

Het inschrijfgeld bedraagt 15,00 euro per persoon, ter plaatse te voldoen. Klik hier voor het inschrijfformulier >>

Meer informatie

Alle deelnemers ontvangen voorafgaand aan het evenement een informatieboekje met daarin nogmaals de gang van zaken.

Heeft u nu al vragen? Stuur gerust een mail naar:

 

 


Ogenblik a.u.b. ...