U bent hier: Home › Nieuws › Overzicht Verkeersmaatregelen

Overzicht Verkeersmaatregelen 2018

Gedurende het evenement zal er sprake zijn van diverse wegafsluitingen. De onderstaande informatie is nog de informatie van de Zeewolde Endurance 2018. Ter verduidelijking hieronder de tekst van de bewonersbrief, met onderaan de pagina een link naar een overzicht van het parcours en de bijbehorende verkeersmaatregelen.

Ter aanvulling: De Boerderijwinkel van de MMM is op zaterdag 29 juni gewoon bereikbaar.


Aan alle bewoners woonachtig rond het parcours van de Zeewolde Endurance

Geachte heer/mevrouw,

In het laatste weekend van juni wordt opnieuw de Zeewolde Endurance georganiseerd. Met deze informatiebrief willen wij u graag informeren over de daarbij behorende verkeersmaatregelen die voor dit evenement worden getroffen.

De Zeewolde Endurance bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder diverse triathlon afstanden, een 10 Engelse Mijl, 10 en 5km hardlopen en jeugdonderdelen. Het evenement vindt plaats op vrijdag 22 juni, zaterdag 23 juni en zondag 24 juni.

Overzicht van verkeersmaatregelen
De start / finish van het evenement is gelegen op de Gelderseweg nabij het gemeentehuis. Op de wegen rondom dit gebied zijn verschillende verkeersmaatregelen getroffen, waarvan u aansluitend een overzicht vindt. Gedurende het evenement zijn er op diverse kruisingen verkeersregelaars aanwezig die u helpen het parcours over te steken en zo veilig doorgang te verlenen van en naar uw woning.

Extra maatregel bewoners Ossenkampweg
Bewoners van de Ossenkamp weg zullen voor verkeer van en naar hun woning over het parcours moeten. Woont u aan de Ossenkampweg, gebruik dan deze brief als bewijs van dat u ontheffing heeft om de afgesloten wegen te mogen gebruiken. Zorg ervoor dat u deze brief bij u heeft; onze verkeersregelaars zijn verplicht om hier naar te vragen. Dit speelt alleen op de zaterdag.

Samen maken we het feest compleet
Natuurlijk wordt aanmoediging van de deelnemers op prijs gesteld! Door de vlag uit te hangen, met toeters, ratels of muziek. Met enthousiast publiek geniet men extra van de prestatie.

Wij hopen dat u voldoende bent geïnformeerd en samen met ons een geweldig sportweekeinde zult beleven. Mocht u meer informatie willen omtrent het evenement dan kunt u kijken op www.zeewolde-endurance.nl.

Met sportieve groet, namens deelnemers en bestuur,
Harry Dobber Secretaris Zeewolde Endurance
T 06-25500729

Klik hier voor een overzicht van alle verkeersmaatregelen en wegafsluitingen >> (PDF, opent in een nieuw venster)

 


Ogenblik a.u.b. ...