U bent hier: Home › Nieuws › Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

Nieuws: Zeewolde Endurance 2020 Afgelast
   (03-04-2020)

Het bestuur van de stichting Zeewolde Endurance heeft besloten om de Zeewolde Endurance die gepland stond voor 26 en 27 Juni af te lasten. Gezien alle ontwikkelingen rondom Covid-19 is de haalbaarheid om het evenement goed te organiseren zo ver gedaald dat afgelasten onvermijdelijk is geworden.

Deelnemers die zich al ingeschreven hadden hebben een persoonlijke email gehad met daarin een nadere toelichting en de regeling wat betreft terugbetaling van de inschrijfgelden. De organisatie streeft erna om in de loop van april de terugbetaling te doen. Mocht je ingeschreven hebben maar geen email neem dan even contact op met ons via   

Wij vinden het bijzonder jammer dat we ons mooie evenement niet kunnen laten plaatsvinden. Jullie kunnen er op rekenen dat wij er in 2021 weer een heel mooi evenement willen gaan neerzetten. Tot tijd wensen wij jullie veel kracht en vooral ook gezondheid in deze bijzondere tijd!

(Terug naar boven)


Nieuws: Teamcompetities komen naar Zeewolde Endurance
   (27-11-2019)

Editie 2020 zal naast de open afstanden ook plaats bieden aan drie teamcompetitie wedstrijden. Van start gaan de heren van de 4e divisie Noord. De heren doen een Olympic Distance. Ook de landelijke 1e divisie zal van start gaan met zowel een Heren als Dames wedstrijd. 

De 1e divisie doet ook de Olympic Distance maar in tegenstelling tot de open wedstrijden en de vierde divisie is dit een zogenaamde stayer wedstrijden waarbij de atleten in peloton vorm over het parcours zullen rijden. Meer weten bekijk >>de teamcompetities website

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...