U bent hier: Home › Nieuws › Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

Nieuws: Nieuw: Triathlon voor senioren (55+)
   (13-05-2018)

Senior Triathlon

Triathlon voor senioren (55+)

Op vrijdag 22 juni organiseert de Zeewolde Endurance de Senior Triathlon. Een recreatieve triathlon is voor senioren vanaf 55 jaar. De Senior Triathlon is samen met de No Limit Triathlon onderdeel van de Challenge for All een nieuw onderdeel binnen het programma van de Zeewolde Endurance. Hiermee is triathlon werkelijk voor iedereen!

Bij de Senior Triathlon wordt in een ongedwongen tempo 30 minuten gezwommen, 25km gefietst en 5km gewandeld. In tegenstelling tot de reguliere triathlon nemen we hier samen ruim de tijd voor. Na ieder onderdeel is er een pauze om even gezellig iets te eten en te drinken en na het afronden van alle onderdelen finishen we samen op het feestelijke finish-plein bij de Ravelijn. Onder dezelfde finish-boog waar de dag daarop ook de Nederlandse kampioenen zullen finishen!

Gezelligheid en plezier in het samen bewegen staat hierbij voorop. Zwemmen doet ieder op zijn eigen manier en intensiteit. Fietsen kan gewoon op een toerfiets, mits men het tempo niet te hoog opgooit mag men zelfs op de e-bike! Ook het wandelen gaat in een passend tempo. Dus bent u 55 jaar of ouder, sportief ingesteld en in voor een unieke uitdaging? Meld u zich dan nu aan!

Aanmelden
De kosten voor de Senior Challenge zijn € 10,- per persoon. Dit is inclusief koffie en thee bij ontvangst en na het zwemmen, een lunch en een prachtige medaille. Meer informatie en aanmelden kan via . Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij. Voor wie zich optimaal wil voorbereiden op de Senior Challenge, bieden de betrokken sportverenigingen een oefenprogramma aan waar alle deelnemers zich voor aan kunnen melden.


Klik hier voor meer informatie >>

 

(Terug naar boven)


Nieuws: Spek de clubkas!
   (01-05-2018)

Nieuwe of gewijzigde pagina: Spek de clubkas!

(Terug naar boven)


Nieuws: Nieuwe Fietsroute - Mee op verkenning!
   (24-04-2018)

Zeewolde beweegt. Wijken groeien, wegen veranderen. Dus ook het fietsparcours van de Zeewolde Endurance. Pak je fiets en ga mee op verkenning. En .. tijdens de Zeewolde Endurance is de route volledig verkeersvrij!!

 

 


Klik op de onderstaande linken om het parcours te bekijken. De link opent in een nieuw venster.

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...