U bent hier: Home › Triathlon › 1e Divisie Olympic Distance (OD)

1e Divisie Olympic Distance (OD)

Logo 1e divisie

Welkom 1e divisie teams! 

Voor het eerst in Zeewolde en voor de Zeewolde Endurance de eerste keer dat een stayer wedstrijd ons onderdeel is van ons evenement. Een mooie uitdaging voor een mooie triathlon!


Programma

  • 1500m zwemmen (2 ronden)
  • 40km fietsen (aanloop route en 3 rondes)
  • 10km lopen (4 ronden van 2,5km)

Starttijden

 Categorie  Start  Wisselzone open  Wisselzone leeg
 1e divisie Heren  13:00  12:00  18:00
 1e divisie Dames  14:30  13:30*  18:00
* Of zoveel eerder als er plek is. Dit is een afhankelijk van hoe snel de ochtend wedstrijden hun spullen ophalen. Wij proberen  zo snel mogelijk ook voor de dames open te zijn.
Let op! - Wisselzone sluit om 18:00 Niet opgehaalde spullen worden verwijderd door de organisatie.

Parcours

De zwemstart vindt plaats in de Aanloophaven van Zeewolde. De fietsroute leidt de deelnemers door het gevarieerde polderlandschap van Flevoland, waarna het loopparcours finisht op het Ravelijn; het winkelhart van Zeewolde. Langs het loopparcours staan 2 verzorgingsposten opgesteld. De fietsroute voor de 1e divisie wijkt af van het parcours van de standaard wedstrijden. Alle fietspaden zijn eruit gehaald en specifiek voor de 1e divisie worden er extra wegen afgesloten en extra omleidingsroutes gerealiseerd. 

Bekijk de parcoursen (PDF, opent in een nieuw venster)
Zwemparcours >>
Fietsparcours>>
Loopparcours>>
Wisselzone>>

Limiet tijd 1e divisie mannen

In verband met het leeg moeten zijn van het fietsparcours voor de dameswedstrijd is de limiettijd om klaar te zijn met het fietsen 14:45. Na 14:45 zal de motor, die voor het damespeloton rijdt, je van het parcours sturen. Je kunt dan verder fietsen via de fietspaden terug naar de wisselzone. We rekenen op jullie medewerking mocht het zover komen voor jou.

Team Tenten

Op het terrein naast de inschrijf tent kunnen team tenten worden geplaatst. Dit is geen grasveld maar een verhard parkeerterrein. Hou hier rekening mee in verband met het vastzetten van de tent. De locatie van de teamtenten heeft uitzicht op het loopparcours. 

Programma boekje

 Klik hier om het programmaboekje te downloaden >> (PDF, opent in een nieuw venster)   


Ogenblik a.u.b. ...