U bent hier: Home › Programma › Rabobank 1/16 Traithlon

Rabobank 1/16 Triathlon - 26 juni 2019

Zwemmen, fietsen, lopen. In een triathlon draait alles om doorzetten en uithoudingsvermogen. Op vrijdagavond 26 juni vindt de eerste editie plaats van de Rabobank 1/16 triathlon. Heb je altijd al een keer in de haven willen zwemmen en aansluitend, lekker fietsen en hardlopen maar vind je de afstanden op de Triathlon Zaterdag te lang dan is de 1/16 Triathlon wat voor jou! 


De Rabobank 1/16 Triatlon bestaat uit een triathlon van 250 meter zwemmen, 10 km fietsen en 2,5 km hardlopen. Een echt instap, maar ook daag je familie en vrienden uit, triathlon. Fietsen mag natuurlijk op een racefiets maar hoeft zeker niet. Als je fiets maar goede remmen heeft en geen uitstekende delen dan kun je meedoen. 

Geen idee wat triathlon inhoudt? bekijk dan het filmpje van de Junior Challenge Zeewolde onderaan deze pagina. De atleten die je hier aan het werk ziet leggen dezelfde afstanden af.

Programma


Start Wisselzone
open
Fiets Check-in
dicht
 
Wisselzone
dicht
Rabobank 1/16 Triathlon 18:30 17:30 18:15  21:00

Let op!

- De wisselzone is gesloten gebied voor publiek en wordt bewaakt zodat je fiets en spullen veilig zijn.
- De wisselzone sluit om 21:00 uur. Hierna worden je spullen niet meer bewaakt. 

Afstanden per teamlid:

  • 250m zwemmen
  • 6 km fietsen 
  • 2,5km lopen

Parcours

Klik hier om het parcours te bekijken >> (PDF, opent in een nieuw venster)

Voorwaarden

Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar en ouder (2004) We gaan er van uit dat je goed kunt zwemmen en dat je zelf voor kleding, een goede fiets en liefst ook een helm kunt zorgen. Er is een beperkte hoeveelheid leenhelmen beschikbaar.

Een goede fiets is een fiets met goede remmen en geen loshangende onderdelen of uitstekende delen. Het hoeft geen racefiets of mountainbike te zijn! Je fiets wordt gecontroleerd door de organisatie. 

Voorbereiding

In de aanloop naar deze Rabobank 1/16 Triatlon worden diverse (kennismakings)clinics en trainingen, waaronder een buitenwater zwemclinic, georganiseerd. Het volledige programma wordt in het voorjaar van 2020 bekend. 

Alle deelnemers ontvangen in de weken vooraf een uitgebreid informatiedocument.   

Inschrijven opent begin Januari 2020

De inschrijving staat open voor deelnemers vanaf 16 jaar (2004) Klik hier>>   

Bij vragen kun je mail sturen naar:  

 Voorinschrijven kan tot en met 21 juni maar wanneer je inschrijft voor 1 juni ontvang je een startnummer met de naam van je team erop. Ogenblik a.u.b. ...