Triathlon Vrijdag

Fun, Fast, Triathlon! Vrijdag 24 juni staat Zeewolde in het teken van de triathlon. Zowel wedstrijdgerichte als recreatieve atleten komen tot hun recht op dit unieke parcours. Na de zwemstart in de Aanloophaven leidt een verkeersvrije fietsroute de deelnemers door het gevarieerde polderlandschap van Flevoland, waarna het loopparcours start en finisht op het Ravelijn: het winkelhart van Zeewolde. Voor publiek is de wedstrijd bovendien zeer goed te volgen.  


Programma (voorlopig, wijzigingen voorbehouden)

Op vrijdag 24 juni 2022 starten we met de Triathlon for All, die bestaat uit 30 minuten zwemmen, 25 km fietsen en 5 km wandelen. Tussendoor zijn er pauzes om iets te eten en drinken. Iedereen kan meedoen!

In de middag volgt de Junior Challenge voor de scholieren. Er wordt 250 m gezwommen, 8 km gefietst en 2,6 km hardgelopen. Dit kan individueel maar ook als team gedaan worden door scholieren en leerkrachten.

Ook organiseren we een triathlon voor de militairen en politie. Nadere informatie volgt nog.

Inschrijven

Voorinschrijven kan tot en met zondag 19 juni 2022. Na-inschrijving is niet mogelijk. Vroege inschrijvers ontvangen tot en met 11 april 2022 een Early Bird korting.

Klik hier >>

Impressie Zeewolde Endurance

Klik hier>>  voor een video van de Zeewolde Endurance

Programma boekje

In de aanloop naar het evenement ontvangen alle deelnemers een programmaboekje.

Trainen

In de aanloop van de Zeewolde Endurance worden er verschillende clinics georganiseerd of trainingen. Het programma voor 2022 volgt nog, mede in verband met de onduidelijkheid wat er mogelijk zal zijn in combinatie met de Corona maatregelen. 

Latest Events
Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

Latest Posts