Triathlon Vrijdag

Fun, Fast, Triathlon! Vrijdag 28 juni 2024 staat Zeewolde in het teken van de triathlon. Zowel wedstrijdgerichte als recreatieve atleten komen tot hun recht op dit unieke parcours. Na de zwemstart in de Aanloophaven leidt een verkeersvrije fietsroute de deelnemers door het gevarieerde polderlandschap van Flevoland, waarna het loopparcours start bij het Ravelijn en finisht bij het restaurant Fika aan de Strandweg. Voor publiek is de wedstrijd bovendien zeer goed te volgen.  


Programma (voorlopig, wijzigingen voorbehouden)

Op vrijdag 28 juni 2024 starten we met de Triathlon for All, die bestaat uit 30 minuten zwemmen, 25 km fietsen en 5 km wandelen. Tussendoor zijn er pauzes om iets te eten en drinken. Iedereen kan meedoen!

In de middag volgt de Junior Challenge voor de scholieren. Er wordt 250 m gezwommen, 8 km gefietst en 2,6 km hardgelopen. Dit kan individueel maar ook als team gedaan worden door scholieren en leerkrachten.

Ook organiseren we, net als vorig jaar, een Nationaal Triathlon Kampioenschap voor militairen, politie en brandweer. Zij kunnen zich voor de SD of de Sprint afstand inschrijven via hun eigen organisatie. Voor hen is er een aparte inschrijving geopend via de SQM website.

Inschrijven

Voorinschrijven kan tot en met zondag 23 juni 2024. Na-inschrijving is niet mogelijk. Vroege inschrijvers ontvangen tot en met 15 april 2024 een Early Bird korting.

Klik hier >> om je in te schrijven.

Impressie Zeewolde Endurance

Klik hier>>  voor een video van de Zeewolde Endurance 2018

Klik hier>> voor een video van de Zeewolde Endurance 2023

Programma boekje

In de aanloop naar het evenement wordt voor alle deelnemers een programmaboekje via deze website online gezet met alle informatie over de wedstrijd.

Trainen

In de aanloop van de Zeewolde Endurance worden er verschillende clinics of trainingen georganiseerd. Het programma voor 2024 volgt zo spoedig mogelijk. 

Latest Events
zaterdag 29 juni 2024
zaterdag 29 juni 2024
zaterdag 29 juni 2024
Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

Latest Posts