Afstand wijzigen/afmelden

Het wijzigen van de afstand is mogelijk door een e-mail te sturen naar inschrijven@zeewolde-endurance.nl Het verschil in deelname kosten bij verandering naar een langere afstand moet worden verhoogd met € 5,00 administratiekosten en worden bijbetaald. Het verschil in deelnamekosten naar een kortere afstand wordt niet terugbetaald.

 

Afmelden is alleen mogelijk door een  e-mail te sturen en is pas definitief na een bevestiging door de organisatie.

 

Bij afmelding tot en met 15 mei ontvangt de deelnemer het inschrijfgeld (incl. dag licentie/chipkosten) verminderd met € 5,00 administratiekosten, retour.

 

Bij afmelding na 15 mei vindt geen terugbetaling meer plaats.

 

Afgelasting door overmacht

Bij volledige afgelasting door overmacht volgen wij voor daglicenties en NTB bijdrage de NTB richtlijn.  klik hier>> voor de regeling 2021 die naar alle waarschijnlijkheid ook voor 2022 gaat gelden.

 

Tot 1 juni 2022 betaalt Zeewolde Endurance minimaal het volledige inschrijfgeld (excl. NTB bijdrage) verminderd met € 5,00 organisatie kosten terug. Indien mogelijk zullen wij € 5,00 niet in mindering brengen van de terugbetaling, maar dit hangt af van de kosten die wij al gemaakt hebben. Na 1 juni is het afhankelijk van de situatie omdat wij dan al verplichtingen zijn aangegaan waardoor het lastiger wordt alle inschrijfgeld terug te betalen.

 

Natuurlijk hopen wij met jullie dat we in 2022 ons evenement door kunnen laten gaan!

Latest Events
zaterdag 24 juni 2023
zaterdag 24 juni 2023
zaterdag 24 juni 2023
Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

Latest Posts